Skäralid

Jag och Max ligger väldigt sällan på latsidan, dagen efter stranden packade vi en matsäck och begav oss till nationalparken Skäralid. Det var underbat väder och att ströva runt i skogen är som balsam för själen. Eftersom det är branta stup rakt ner och hunden inte får vara lös så införskaffade vi oss för första gången ett flexikoppel, ni vet ett sådant som blir längre och längre. Qing tyckte det var lite konstigt att han kunde vara så långt fram och vi tyckte det var perfekt för en kontrollerad runda i skogen.




Det är höga stup eftersom det är berg som varit med om frostbildningar och sedan sprängst av att vattnet expanderat i fruset tillstånd.





Läskigt med broar




4.0

Dagen efter att varit på landet blev det lite människoaktiviteter, gokart med de bästa människorna plus fest och dagen efter en återställare på vår balkong med pizza och rosé.

Men morgondagen bjöd på stranden med hunden. Massor med bad och en simmande hund, vattnet var skönt och hunden var glad.







Jag försöker

Jag försöker igen att summera semestern, men jag säger som en av mina kollegor, jag har fortfarande semester, jag ska bara jobba några timmar på dagen och det stämmer. Här hemma utnyttjar vi solen och de ljusa kvällarna så mycket det går.

Men efter några dagar i Våxtorp åkte vi ut på landet för lite mys!




4 killar, Qing, Max, Maxs lillebror Victor och Victors kompis




Mina killar chillar på gräset


En otroligt go hund!!!


Våxtorp

Efter att vi kommit hem från Spaninen så åkte jag, Qing och min vän med hund upp till en kompis och hälsade på henne. Hon hyr en gård (och efter att visat bilderna för Maxs pappa visar det sig att det är hans kusins gård, världen är liten) där hon har sin häst Anna samt två andra hästar. Hon hade även införskaffat en ny hund som vi var sugna på att träffa. Leja (Den nya hunden) och Qing gick bra ihop vilket underlättade de tre dagarna jag stannade hos henne. Det blev mycket tjejsnack, vin, hästridning och hundträning. Det var riktigt mysigt!


Vänner för livet!


Från vänster: Akita, Qing och Leja


Leja hämtade upp saker från ån och Qing tog dem från henne, han var inte så sugen på att hoppa i vattnet


Jag är ingen van eller intresserad ryttare, denna häst heter Patrik och han är en gammal turridnings häst. Han hittade själv, men när det började gå för fort över stenrösen och snåriga skogar då gjorde jag mitt bästa för att sakta ned honom (med mindre framgång)


Två trötta hundar!!!

Fortsättning följer!


Semesteruppehåll

Semestern börjar lida mot sitt slut, men inte sommaren. Det har varit en underbar sommar och vi har spenderat all vår tid tillsammans och Qing har självklart varit med så mycket som möjligt.

Vår semester började med en vecka i Spanien tillsammans med min familj (mamma, pappa, mina bröder, den enas respektive plus brorson) Det var en skön start på sommaren.

Qing spenderade sin första vecka hos maxs mamma med man och son. Han gillade det.


Tjejkompisarna

Bus med chelsea


En myshund!


Qing är inte sen att hänga på och vila tillsammans med någon.


Qing ligger och tänker på sin mamma och pappa som säkert badade i havet när denna bild togs.


Sååå glad blev jag när jag såg honom igen, min älskade älskade hund


Fler semesterbilder kommer inom kort, men nu drar vi till landet, för solen skiner och det är ju faktiskt några dagar kvar av semestern=)


RSS 2.0