Qing tävlar rally

Idag stod det rallylydnad på schemat. När den ena tjejkompisen slutar löpa så börjar den andra. Stackars min hanhund som tror att alla hundar, träd och människor löper=) Men fast att han var ofokuserad så fick vi till 93 poäng av 100 så jag är nöjd.


Morgonens Qing

Qing är lite halvkrasslig, kräkt lite nu på morgonen och han blir alltid så seg efter att han kräkt. Ska låta honom vila lite, ge honom lite mat och sedan gå ut en runda. Då piggnar han alltid till.

Just nu ligger han här i datorrummet i sköna fåtöljen:




Hundens värld


Jag skriver på en ny artikel till hundens värld, läser lite och får inspiration! Bli prenummerant, det är gratis och toppen!


Qing Qing Qing

Kan det bli så att man blir besatt av sin hund, sin älskade hun. Som följer varje steg jag tar, ligger vid mina fötter när jag sitter vid datorn, sover sked med mig i sängen och viftar på svansen när jag vaknar. Ovillkorlig kärlek kallas det!


Han hänger på väggen i köket


Han har en egen hylla i vardagsrummet


Hedersplatsen ovanför TVn


Byrån i sovrummet


Byrån i sovrummet


Prishyllan i datorrummet


I datorrummet




I hallen


Vi tränar rally

Jag och Qing tränar rallyskyltar. På söndag ska vi tävla på hemmaklubben och då måste det ju vara perfekt!


En kattförlossning

Jag vet att detta är en hundblogg men igår var jag med om något fantastiskt. En katt (Bollen, maxs lillebrors katt) födde 6 kattungar, 4 som överlevde och de var så fina att jag skulle kunna ta hem några här för att bara titta på dem. Kunde inte slita mig ifrån att titta när mamman låg med sina diande källingar.


Första levande kattungen diar


Nykläckt


"G" För att denna var på G hela tiden.




4 fina källingar


En mycket trött mamma, men hon ser nöjd ut


Så fint!





Fritt följ


 I slutet av träningen kom jag på att jag kunde filma Qing i ett fritt följ, när jag gick med honom tyckte jag att han var lite seg, men det ser bra ut på filmen. Lite små saker som jag vet attt Qing kan bättre, men man får ge honom creed han har ändå tränat en timme innan detta. Min belöning i slutet är inte heller den roligaste (fy på mig=)

Qing, kalasfin

Qing i sitt väldigt maskulina halsband med strasstenar, detta har han på sig vid festligare tillfälle=) som kalas till exempel. Idag fyllde en liten tjej 2år, hon och Qing kommer överens bara hon inte klappar honom i ögonen=)







Puma?


Serenity now, insanity later...

Min fina hund ligger och gosar in sig hos sin pappa..Max får ligga bredbent för hunden måste ju få plats=)


Qing goes XS

Qings nya frilla!


En snabb bild innan vi gick på en längre kvällsrunda med klövjeväskan.
Just nu ligger han i sängen och myser med mannen. De undrar nog vad det är för galenskaper i köket. Jag står nämligen och bakar en kladdkaka. snabbt och lätt, garnering-marscmallows och smält mjölkchoklad.


Oj vad solen skiner

Vår (läs min) plan idag är att bada Qing, han är verkligen i behov av ett bad och en rejäll klippning. Men solen skiner så fint så jag vill inte stå i trimmet i tre timmar och missa solstrålarna. Men för att kompensera får jag ta en lång runda innan vi ställer oss i trimmet och mellan varven kan vi gå ut och insupa sol...


Qing gillar solen han med=) en bild jag tog sist jag klippte honom i sommarfrilla, idag ska jag dock inte göra det, men nästa gång han ska klippas då åker pälsen så att han kan ha sin korta sommarpäls. Han älskar att bada i havet så en sommarpäls är lättare att hantera både får mig och för honom.


RSS 2.0