Godnatt

Med denna bild säger jag och Qing godnatt, dags för sista rundan och sedan sängen. Qing och jag delar säng hela natten. Ibland vill han ligga sidan om mitt huvud på min kudde. Så om man vaknar till under natten kan han sitta där och glo på mig. Då flyttar jag mig lite och han lägger sig väl tillrätt bredvid mig med sitt huvud på kudden.


In the eye of a tiger

Sover din hund i din säng?


Kommentarer
Postat av: Carina

Jag har bara hundarna hos mig på natten om jag är ledig dagen efter, annars sover hundarna hos Tim. Men när de väl sover hos mig har jag dom gärna i sängen. Tyson lyfter jag upp och Enzo hoppar upp själv, men han hoppar ner när han blir varm. Men han är alltid uppe i sängen på morgonen igen :-)

2010-03-15 @ 05:46:10
URL: http://tysonochganget.blogspot.com
Postat av: carina

Ja jag har två hundar i sängen, den ena ska ligga under täcket vid benen, den andra ligger uppe ovanför mitt huvud på en egen kudde. Men det är mysigt att ha dem där.

Ha det bra

2010-03-15 @ 09:26:39
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Olga & Becca

självklart! Det är ju så mysigt och ligga och gosa med vovven på natten!;) Antingen ligger hon och spoonar med mig, på bröstet, på kudden, knävecken, och ibland vid fötterna. Så härligt och känna lukten av dem när man vaknar och sticka fingrarna i pälsen!

2010-03-16 @ 11:15:13
URL: http://sweetolga.blogg.se/
Postat av: mimio

jajamensan! Vi tillhör ju samma flock o vilar tillsammans broderligt liksom. Sedan bestämmer jag om dagarna. Härliga skogs o strandrundor tex...

När jag lägger mig (först av alla alltid) kommer Gråben och vill leka o det får han! då ska det kastas Bäver och han gör finfina TV-räddningar. Han är ju som en raket, ja du vet!

När jag har tv-kväll vill jag inte ha en stimmande hoppande hund kring soffbordet då vill jag att han ska vara lugn. ... så hans bustid inne blir när jag lägger mig.

2010-03-17 @ 19:42:31
URL: http://mimio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0